TERMÉK INFORMÁCIÓK

A HASZNÁLT RUHÁK MINŐSÉGI BESOROLÁSA

A Csodagardrób webáruházban új és használt ruhák is megvásárolhatóak. A használt ruhák minden esetben import, minőségi ruhák, melyek gondos válogatás és átvizsgálás után kerülnek ki a webáruházba. 

A webáruházban a ruhák adatlapján az "Állapot:" pontban van feltüntetve az adott termék minőségi besorolása, a következők szerint:

Újszerű: teljesen kifogástalan állapotban lévő termék, használat nyomai nem vagy alig látszódnak, minták és matricák eredeti állapotukban vannak. Ezek egyáltalán nem, vagy csak néhány alkalommal viselt ruhák. 

Hibátlan: a ruhák nem új állapotúak, de semmilyen hiba, szakadás nincs rajta, mosás nyomai alig, de látszódhatnak, de nevéhez hűen hibátlan állapotban van.

Jó állapotú: a ruha használt, és ennek nyomai látszódnak, lehet bolyhosodás, sok mosás miatti fakulás, matrica repedezés. A színük már nem olyan élénk. 

Kis hibás: a ruhán van valami kifogásolható, pl 1-2mm-es lyuk vagy kopás valahol. A termék hibáját minden esetben feltüntetjük, lehetőség szerint részletfotót is készítünk róla. Mindezzel együtt ezek a ruhák is használhatóak otthon "játszós" ruhának.

Mint mindenki, mi is hibázhatunk. Ha a megvásárolt terméken olyan hibát találsz amit mi nem vettünk észre és a termék adatlapján nem volt feltüntetve, jelezd nekünk és kompenzáljuk a csökkent értéket!

OUTLET TERMÉKEK

A Csodagardrób webáruházban import outlet termékek is megvásárolhatóak. Ezek kizárólag új, nem használt termékek, melyek kereskedők el nem adott készleteiből kerültek ki. Az outlet termékeken mindig rajta van a gyári cimkéje! 

ÚJ DISNEY ÉS EGYÉB LICENCES TERMÉKEK

A Csodagardrób webáruházban kaphatók új Disney és egyéb licences termékek. Ezek a termékek minden esetben újak, eredetiek, magyarországi nagykereskedőtől származnak, jó minőségűek! Ezek a termékek szintén raktárkészleten vannak, azonnal megrendelhetőek!